Over City Center Lodge Utrecht

Aan de rand van de Utrechtse binnenstad, tegenover de Stadsschouwburg, in een sfeervolle bocht van de Wittevrouwensingel is City Center Lodge Utrecht gelegen.

Het pand, gesticht in 1878, deed jarenlang dienst als bandenmagazijn en vond daarna haar hotel-bestemming. Na een grondige verbouwing is er een warm en sfeervol boutique hotel ontstaan. U loopt er zo de binnenstad van Utrecht in.

Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een heerlijk weekend lang genieten om te ervaren wat deze mooie stad u te bieden heeft. Heerlijk shoppen is natuurlijk ook een optie.

Per fiets of te voet bezoekt u het Centraal Museum, dineert u bij De winkel van Sinkel of geniet u bijvoorbeeld van een goed glas wijn bij Wijn- en Eetbar Most in Leidsche Rijn. Of ervaar de rust van fietsen langs de Vecht.

Ontbijt

Onze ontbijtpakketten worden door u persoonlijk samengesteld uit een ruime keuze aan lekkere en gezonde producten. Denk aan Bio Granola met biologische yoghurt en een ruime keuze aan vers belegde broodjes.

Sappen worden verzorgd door Schulp. Met hun zeefbandpers persen zij voornamelijk Hollandse appels, peren en aardbeien. In dit hele proces wordt er niets toegevoegd aan het fruit. Alleen het pure sap komt in de fles. En zo hoort het ook.

Arrangement: Utrecht 900 Years

Arrangement

Utrecht 900 Years

Dit jaar is er reden voor een feestje! De stad Utrecht host dit jaar de start van de wielerwedstrijd La Vuelta. Omdat Utrecht ook zijn 900e verjaardag viert, willen we onze gasten iets bijzonders bieden. Dit pakket omvat:

  • Twee overnachtingen in een van onze mooie kamers
  • Ontbijt voor twee, in onze lobby of geserveerd op uw kamer
  • Twee fietsen om de stad op de beste manier te verkennen
  • Een geweldig programma van culturele activiteiten, samengesteld door de gemeente Utrecht